Sunday, September 11, 2011

L'aniversari d'en Fer


Aquest dissabte hem celebrat els 50 anys del Fer.

Per veure hem gaudit d’una Kaipirosca, obra d’en Fèlix, i els habituals caves, vins i cerveses. Per menjar el plat principal ha estat una paella, obra d’en Ferran amb l’ajuda de l’Adriana (no cal dir que l’acudit Ferran Adrià es va repetir diverses vagades)

Estava molt interessat en el procés d’elaboració d’una paella per 60 persones, i m’he implicat força en netejar sípies i calamars i tallar cebes i pebrots...

He estat atent al sofregit de les verdures, però llavors han començat a arribar els convidats, hi havia amics que feia més de deu anys que no veia, i xerrant amb uns i xerrant amb altres en Ferran ha acabat la paella, la tapat amb paper de diari, la deixat reposar, i el resultat ha estat francament bo.

Només m’he quedat amb un concepte, les proporcions, han estat dos litres d’aigua per quilo d’arròs, poca aigua, doncs quasi tot el peix i el marisc eren congelats.

La festa ha estat més que agradable, retrobar-me amb la Núria una gran il·lusió, xerrar amb les Montses, un plaer, i veure de nou a la Roser, la Màrgaret, en Richard, l’Olga, la Lídia, la Betty, en Dani, la Carme, la Susy, en Miquel, la Carla, en Josep, en Joan, en Santy, la Mònica... un regal.

No comments: